Hvad er VEVU?

Udskriv

VEVU-Byggeteknik er et rådgivningsfirma ejet og drevet af Bent Bünning. VEVU beskæftiger sig med vurderinger af andelsboliger og vedligehold af ejendomme, andelsboligforeninger og ejerforeninger.

Hvad er fordelene ved et lille enkeltmandsfirma?

Der kan være en vis tryghed forbundet med at hyre et stort, veletableret rådgivende ingeniørfirma: Store firmaer er gennemprøvede, har erfaring og mange ansatte til at varetage opgaverne.

Men i en større virksomhed kan man som kunde nemt forsvinde i mængden: Man kan man blive skubbet rundt mellem skiftende kontaktpersoner, man har ingen garanti for at få den bedst kvalificerede til opgaven, og den rådgiver, der bliver sat på jeres sag, kan måske ikke holde alt det, den dygtige sælger har lovet.

Jeg har i min tid som ansat i flere større firmaer utallige gange oplevet at blive ringet op af utilfredse kunder, der har truet med opsigelse, hvis de fik en bestemt medarbejder ud igen. Frustrationen over at skulle stå inde for kollegaer der ikke har løst opgaven er en af grundene til, at jeg har startet mit eget firma.

Derfor skal i vælge VEVU!

  • VEVU kan tilbyde over 30 års erfaring i ejendoms- og byggebranchen og erfaringer fra mellem 3.000 og 4.000 gennemførte vurderinger og over 200 bygge- og vedligeholdelsesprojekter.

  • Som enkeltmandsfirma giver VEVU persongaranti: Det er mig i får, ikke en stedfortræder. Jeg er både sælger, rådgiver og kontaktperson og står personligt 100 % inde for produktet.

  • Når i hyrer VEVU, får i min ekspertise og fulde opmærksomhed, indtil opgaven er løst.

  • Med et enkeltmandsfirma minimeres udgiften til rådgiver, uden at der slækkes på kvaliteten.

  • Jeg brænder for at skabe den bedste løsning til den billigste pris. Kundens tilfredshed med resultatet og prisen er mit adelsmærke.

Jeg stiller gerne op til et uforpligtende møde, så I kan se mig an, høre om, hvad jeg står for og eventuelt få et par indledende bud på forskellige løsninger af lige netop jeres opgave.

Powered by PointLink Joomla 2.5 extensions. & justLinux 2012